| Auteur |
Message |
|
Türklegend
Inscription: Jeu 18 Déc 2008 11:55 Messages: 17 Localisation: İstanbul
|
 Re: Hosgeldiniz!
Herkese Merhabalar. İstanbul'dan katılıyorum Tesadüfen Google arama motorundan buldum forum sitenizi ve canı gönülden sizleri tebrik ederim.
|
| Lun 22 Déc 2008 08:59 |
|
 |
|
Metehan
|
Merhaba
Hos geldin,tsk ederiz.
|
| Lun 22 Déc 2008 18:01 |
|
 |
|
atilla58
|
Türklegend a écrit: Herkese Merhabalar. İstanbul'dan katılıyorum Tesadüfen Google arama motorundan buldum forum sitenizi ve canı gönülden sizleri tebrik ederim. Sag olun, ama gördügünüz gibi sayimiz ortada, katilim ortada. Mustafa Kemal Atatürk benimseyenlerin sayisi cok az... malesef Fransa'daki Türklerin durumu icler acisi. Yilmak yok ! bugün sanal dünyada bir avuc insaniz ama yarin mücadeleyi (insallah) baska seviyeye tasiyacaz. Teslimiyetcilere meydani bos birakmayalim.
|
| Lun 22 Déc 2008 22:35 |
|
 |
|
Türklegend
|
atilla58 a écrit: Sag olun, ama gördügünüz gibi sayimiz ortada, katilim ortada. Mustafa Kemal Atatürk benimseyenlerin sayisi cok az... malesef Fransa'daki Türklerin durumu icler acisi.
Yilmak yok ! bugün sanal dünyada bir avuc insaniz ama yarin mücadeleyi (insallah) baska seviyeye tasiyacaz. Teslimiyetcilere meydani bos birakmayalim. Sayının az olması normal Fransa'daki aileler çocuklarinin Türkçe'ye, Türk örf adetlerine yönelik hiç bir çaba sarf etmiyor maalesef. Bende Fransa'da doğdum ve büyüdüm. Ve şimdiki gençler kadar cahil değilim Türkçeye karşı. 15 yaşımdan beri Türkiye'de yaşıyorum. Bence bir avuc insan değilsiniz sadece bir araya toplanamıyorsunuz, o kadar. Türkiye'de durum pek farklı değil. Atatürkçü düşüncesinden uzakta olan çok insan var bizlerde zar zor toplanabiliyoruz Türkiye'de de. Ama söylediğiniz gibi Yılmaz Yok!!! Sitenin sadece reklama ihtiyacı var. Ve konularınızı çoğalmanız gerek. Görüşmek üzere
|
| Mar 23 Déc 2008 12:56 |
|
 |
|
atilla58
|
Kapimiz acik...herkese degil tabi...
Mustafa Kemal Atatürk'ün fikriyatini durusunu benimseyenlere acik !
Tekrar hosgeldiniz
|
| Mar 23 Déc 2008 22:00 |
|
 |
|
Türklegend
|
Hoşbulduk tekrar.
Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ten sözler paylaşarak Turcs.org'a merhabalar:
"İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!"
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."
"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."
Saygılarımla
|
| Mer 24 Déc 2008 11:04 |
|
 |
|
nurten
|
Selam arkadaslar ! Bon je me présente... Nurten, 29 ans, musulmane, Turküm, dogma buyume fransa, calisiyorum, birsuru hayallerim var, tek tek sayamam uzun surer, ama yardim amacli agirliki, insanlar icin biseyler yapabilmek insanligin özüdür, bunun yani sira mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorm... Türk kanini tasidim icin gurur duyuyorum... Sevgi ve Saygilarimla... Ara sira ugrarim foruma, eger beni yanliz biakmazsaniz 
|
| Mer 24 Déc 2008 23:06 |
|
 |
|
Metehan
|
Selam
Hos geldin Nurten.
Insallah amaçlarina ulasirsin,hayatta hersey zor ama imkansiz degil,hayirlisi olsun.
|
| Mer 24 Déc 2008 23:34 |
|
 |
|
nurten
|
zor olan guzeldir, zor olan kiymetlidir cünkü...
|
| Mer 24 Déc 2008 23:41 |
|
 |
|
nurten
|
Merci de ta Bienvenue... Y a bu arada yeni katildim haddim degil daha ama  bu smileylere bi cicek ekleseniz iyi olur ya _ biliyom simdiden kafanizi duvarlara vurduruyom, kusura bakmayin 
|
| Mer 24 Déc 2008 23:43 |
|
 |
|