Agustos ayinda agabeyim dünya evine giriyor Allah nasip ederse.. Soyle bir sorunla karsi karsiyayim.. Dügünde müzikler dj tarafindan çalinacak, onda tabii ki birçok parça var fakat kendim de dogru duzgun bir buçuk saatlik bir playlist hazirlamak istiyorum..
Bir kere her yöreden oyun havasi çalinmasi iyi olur diye dusundum.. Akliniza geldikçe bu hafta içinde biseyler yazasaniz sevinirim..
Tabii ki türkçe pop, yabanci parçalar da olacak.. onlari bulmak daha kolay ama iste herseyle ugrasamiyorum..
Bir iki parça gelirse akliniza buraya yazin lutfen..
Gorusmek uzereee
Dim 13 Juil 2008 12:55
atilla58
Re: Oyun havalari vs.. playlisti
Hangisi, Ilker ?
Dim 13 Juil 2008 18:51
Mela
yok degil, bi agam daha var
Dim 13 Juil 2008 18:54
atilla58
Ah ouf , me suis dit si un celibataire endurci comme lui avait l'intention.. enfin bref pendant un court insatnat me suis remis en question
aman ne zormus dugun yapmak... kiz tarafi neyse de erkek tarafi için aman allahimmmm
arkadaslar evlenmeden evvel iki defa dusunun demedi demeyin sonra sikayet dinlemem ahaha :))
Ven 18 Juil 2008 10:38
atilla58
Biraz tantanali geciyor ama bi bakiyorsun haftaya unutulmus bile, topu topuna bir gecelik bi olay.. ses gürültü müzik karisimi, coluk cocugun saga sola kosmasi.. pek hoslanmiyorum, acaba ondan dolayi mi daha evlenmedim.. olmazsa kiz kaciririm
Sam 19 Juil 2008 14:24
Mela
kaçir valla sana da o yakisir hurriyet'te manset olur ahaha
çesme'de olan var mi aranizda agustos'un ilk haftasi
Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité